Største lansering på 20 år  

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Største lansering på 20 år  

– Sammen med elektrikere, forbrukere, arkitekter og interiør­designere har vi utviklet Elko One, som er en ny serie på 64 produkter. Med stor vekt på kvalitet og design er de laget for å vare lenge. Dette er vår største satsing på mer enn 20 år. Produktene passer i boliger, mindre bygninger og hoteller, sier Vice President Geir Arne Erikstad i Elko.

De estetiske delene i de svarte produktene i Elko One-serien er laget av 95 prosent resirkulert plast

– Vi er veldig stolte av å ha levert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til det nordiske markedet i 79 år. Våre produkter er installert i de aller fleste norske hjem. Derfor er jeg sikker på at ELKO One blir høyt verdsatt av kunder som er opptatt av trygge, bærekraftige og estetisk fine produkter. 

Effektive elektrikere

– Vi har et sterkt ønske om å hjelpe elektrikere med å arbeide mer effektivt, og gjøre arbeidshverdagen deres enklere. Blant annet har de nye stikkontaktene i ELKO One en ny hurtigklemme, som gjør installasjonen raskere og tryggere.   

– Bryterne i den nye serien har samme innsats som ELKO Plus og RS, samtidig som ELKO-signaturer er beholdt. Designet har slanke rammer som skaper en flytende effekt mot veggen. 

– Vi skal hjelpe elektrikerne med å arbeide mer effektivt, sier Vice President Geir Arne Erikstad i ELKO

Mindre svinn

– Nytt er også at produktene selges uten enkeltrammer, som kan redusere svinnet av sistnevnte med rundt 30 prosent, og hvert år spare miljøet for 25 tonn CO2. Dessuten er de estetiske delene i de hvite og svarte produktene laget av henholdsvis 40 og 95 prosent resirkulert plast. 

Les mer om følgende emner: