Strøm faglig påfyll med Elflix

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Strøm faglig påfyll med Elflix

– Koronapandemien har flyttet kurs og seminarer fra klasse­rommet til nettet. Slik vil det også fortsette. Med strømmetjenesten Elflix tilbyr vi kompetanseheving 24 timer i døgnet året rundt, sier markedssjef Gjermund Hovde i Nelfo.

ÅPEN DØGNET RUNDT. 15. februar i år er Elflix på lufta. Her kan elektrofagfolk strømme faglig påfyll 24 timer i døgnet året rundt

– Koronapandemien har gitt samfunnet et kraftig digitalt løft. Dette skal vi følge opp.

– Sommeren 2020 var det kraftig etterspørsel etter webinarer og nettkurs. Istedenfor permitteringer tilbydde elinstallatørene de ansatte kompetanseheving, som har ført til at stadig flere fagfolk oppdaterer seg digitalt. Dette tilbudet skal vi gjøre enda bedre.

På lufta 15. februar

– Til tross for koronapandemien har hjulene gått rundt i elinstallasjonsbransjen. Markedsituasjonen i dag er annerledes enn for to år siden. De ansatte i medlemsbedriftene har ikke tid til å delta på direktesendte webinarer og kurs. Disse vil de se i opptak når det passer, og de har tid.

– 15. februar er Elflix på lufta. I utviklingen av den nye kompetanseplattformen samarbeider Nelfo med Videocation, som har spisskompetanse på dette området.

– Vi regner med at de fleste raskt venner seg til konseptet. Mange bruker strømme­tjenester for tv. Elflix er basert på det samme prinsippet.

Nye arbeidsrutiner

– Koronapandemien har sørget for nye digitale arbeidsrutiner. Denne prosessen vil fortsette i et enda høyere tempo. Med Elflix viderefører Nelfo sin digitale satsing.

– Her er opplæringsmaterialet samlet, og gjort lett tilgjengelig, med et faglig innhold som er like bra som i klasseromskurs. Det er lagt stor vekt på å gjøre funksjonaliteten best mulig tilpasset hverdagen til brukerne.  

– Webinarer og kurs er inndelt i korte leksjoner på inntil fire minutter. Dette gjør det eksempelvis mulig å ta en leksjon på buss eller bane til og fra jobb, eller å korte ventetiden på legekontoret. Leksjonene blir som nettkurs, med den forskjellen at det her er en foreleser.

Abonnement

– Med et Elflix-abonnement får brukerne tilgang til alle Nelfo sine kurs og webinarer. Dette gjelder også Videocation sine 200 kurs. En del av tilbudet er eksklusivt for Nelfo-medlemmer.

Elflix lanseres 15. februar

Les mer om følgende emner: