Tar miljøgrep med ­innbytteordning for UPS-er  

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Tar miljøgrep med ­innbytteordning for UPS-er  

Eaton lanserer en europeisk kampanje for å bytte gamle UPS-systemer med nye. «Trade-In 2024» varer til 30. juni i år.

Frem til 30. juni i år tar Eaton gamle UPS-er i innbytte Foto: Eaton

Her kan selskaper kjøpe en ny UPS, samtidig som de kvitter seg med den gamle med at Eaton tar disse i innbytte som en returordning. Tilbudet er tilgjengelig gjennom Eaton sine it-partnere. 

– Kampanjen reflekterer vår satsing på bærekraft og verdiskapning hos våre kunder. Med å bytte gamle UPS-er kan de oppgradere til den nyeste teknologien. Samtidig bidrar de til mindre elektronisk avfall med at de gamle enhetene blir kassert på en miljøvennlig måte, sier salgssjef Jan-Erik Pedersen i Eaton.  

– Våre nyeste UPS-er har blant annet bedre energieffektivitet og reduserte driftskostnader. Med en pålitelig strømreserve kan virksomheten fortsette sømløst ved strømbrudd.  

– UPS-ene beskytter også mot datatap eller korrupte data ved å stenge nødvendige systemer, eller går over til reservestrøm ved strømforstyrrelser. Ved store bevegelser eller effekttopper regulerer løsningen strømforsyningen, og reduserer risikoen for skade på følsomt it-utstyr. Nye UPS-er bedrer også kompatibiliteten med eksisterende it-infrastruktur og effektfaktoren. 

Les mer om følgende emner: