Tårnselskapet har fått sjef 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Tårnselskapet har fått sjef 

– Vi skal drifte og forvalte infrastruktur som bidrar til at hele Norge får tilgang til høyhastighetsbredbånd og mobildekning, sier nyansatt sjef Sondre Naper i Tårnselskapet.

Daglig leder Sondre Naper i Tårnselskapet (t.v.) og Jan-Erik Hvidsten, styreleder i Tårnselskapet og teknologidirektør i Ice, ved en basestasjon i Nydalen i Oslo Foto: Sebastian Storvik

Han har vært ansatt i Ice siden 2014, med flere roller innen utbygging og vedlikehold av mobilnettet. Sist med ansvar for eiendomsavdelingen. 

Nystartede Tårnselskapet, som skal hjelpe Ice med å bygge 5G-nett, skal bygge, eie og drifte mobiltårn over hele landet. 

23 bredbåndsselskaper i Altibox-partnerskapet eier Tårnselskapet, som er en viktig del av prosjektet der Ice installerer 3 900 nye og oppgrader 3 200 eksisterende basestasjoner. 

Jan Erik Hvidsten, styreleder i Tårnselskapet og teknologidirektør i Ice, sier at det nystartede selskapet og Altibox-partnerne skal sørge for kommersiell drift og utbygging av Norges tredje nasjonale 5G-nett. 

Les mer om følgende emner: