Tilbake på Eliaden etter ti år

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Tilbake på Eliaden etter ti år

– Sist gang vi deltok på Eliaden var i 2012. Det føles bra å være tilbake på messen i år. Spesielt etter koronarestriksjonene de siste to årene er det hyggelig å møte kunder igjen, sier markedssjef Kitty Marie Folsland i Nortronic.

- Her er det full fart. Vi har nesten ikke hatt tid til å ta pause, sier key account manager Frode Martinsen i Nortronic Foto: Sørlie Media

– Det har vært full fart på standen. Vi har nesten ikke hatt tid til å ta pause. For å betjene alle har vi i dag flere ansatte på standen.- De siste årene har vi invitert kunder til Light+Building i Frankfurt. Siden messen ikke blir gjennomført i år, var det naturlig for oss å satse på Eliaden. Vi hadde også planer om å markere 25-årsjubilet i 2021 med sosiale arrangementer. Det satte koronapandemien en stopper for. Derfor er vi glade for å ta igjen noe av dette på Eliaden i år. Vi er opptatt å møte kundene våre.

Lyddetektering og løpende lys

– Noe de besøkende er interessert i er akustisk detektering. Dette er en løsning vi har hatt en stund. Å detektere med lyd, som krever færre sensorer enn eksempelvis bevegelse, er en kostnadsbesparende løsning.- Vi viser også løsninger med running light, som kan brukes i fasader, barer, nattklubber eller eksempelvis til å lede folk rundt hindringer.

– Samtidig markerer vi at vi er en LED-driverekspert. Med flere internasjonale leverandører har vi et bredt produktspekter. Disse er også Breeam-sertifisert, med mer enn 450 Hz på dimmingen. Dessuten viser vi DALI-styrepaneler både med og uten DALI-strømforsyning.

– Vi skal evaluere messedeltakelsen i år. Kanskje er vi på plass igjen i 2024.

Les mer om følgende emner: