Trapper opp industrisatsingen med partnerskap  

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Trapper opp industrisatsingen med partnerskap  

– Som medlem i Schneider Electric Alliance Program for industriautomatisering skal vi tilby fremtidens automatiseringsløsninger gjennom raskere leveranser, ekspertsupport og tettere samarbeid med systemintegratorer og maskinbyggere, sier Marius Lier, salgsdirektør industri og samferdsel i Onninen.

- Vi gleder oss til et godt samarbeid, sier Marius Lier (t.v.), salgsdirektør industri og samferdsel i Onninen og Yngvar Ødegaard, salgsdirektør industriautomasjon i Schneider Electric Norge

– Her ser vi gode muligheter for vekst. Et tettere samarbeid med Schneider Electric vil føre oss dit. Gjennom partnerskapet skal vi opparbeide både kompetanse og erfaring for å håndtere mer avanserte og komplekse industriprosjekter og levere tilpassede, digitale løsninger.  

– Vi skal øke kundenes bærekraft gjennom samspill av produkter og systemer. Målsettingen er en mer effektiv drift med mindre bruk av ressurser og energi.  

Vil forme fremtiden

Yngvar Ødegaard, salgsdirektør industriautomatisering i Schneider Electric Norge, er klar for å gi teknisk støtte og opplæring. 

– Som oss er Oninnen opptatt av å forme fremtiden til norsk industri. Sammen tilbyr vi både verdensledende teknologi og lokal kunnskap. Det blir et samarbeid som kan gi god forretning for oss og våre sluttkunder. 

– Schneider Electric Alliance Program skal bygge opp og anerkjenne kompetansen til distributørpartnere som vil ta steget opp mot neste generasjon løsninger for industriautomatisering, som blant annet skal gi bedre produktivitetsstyring og smartere vedlikehold.  

Les mer om følgende emner: