Trenger flere montører

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Trenger flere montører

– Rundt 500 europeiske elinstallatører har registrert seg som montører av solcelller hos oss. Vi trenger flere, sier daglig leder Andreas Thorsheim i Otovo.

- Siden september i fjor har det vært en betydelig økning i etterspørselen etter solcelleanlegg i hele landet, sier daglig leder Andreas Thorsheim i Otovo

– Dette er en bransje og et marked som vil vokse de neste årene. Norske forbrukere har fått en støkk av de høye strømprisene for tiden. Siden september i fjor har det vært en betydelig økning i etterspørsel etter solcelleanlegg i hele landet. Mange vil sjekke mulighetene på sitt hus. Det siste året er aktiviteten på nettsidene våre tredoblet.

– Jeg tror etterspørselen vil holde seg, uansett om strømprisene går ned i perioder. Folk ønsker å redusere avhengigheten til et strømnett de ikke lenger stoler på.

– Dette øker behovet for montører. Som nevnt har rundt 500 elinstallatører fra Mosjøen i nord til Malaga i sør registrert seg i portalen vår. Disse selskapene får signerte, bekreftede ordrer rett inn i ordrereserven. Vi markedsfører og selger. De monterer.

– Vi ønsker godkjente, seriøse elinstallatører velkommen. Det ligger titalls millioner kroner i omsetning og venter på hver av de som blir med.

– For tiden er montørmangelen størst i Norge. Samtidig har vi behov for flere i Europa.

Hør Elektropoddens episode om emnet:

Les mer om følgende emner: