Ups sikrer hjemmekontoret

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Ups sikrer hjemmekontoret

– For de som arbeider mye hjemmefra kan reservestrøm være en smart investering. Vår nye ups 3S Mini sikrer at internettforbindelsen ikke blir borte midt i et viktig Teams-møte, under et digitalt foredrag eller mens en nyansatt blir lært opp, sier Jon Helsingeng, som leder Eaton i Norge og Norden.

Eaton har utviklet en mini-ups, som skal sikre strømforsyningen på hjemmekontoret

– At internettforbindelsen blir borte på grunn av et kort strømbrudd gjør hjemmekontoret sårbart. Da kan viktig arbeid kan gå tapt på sekunder. I 2020 hadde 41 prosent av strømkundene i Norge et kortvarig strømbrudd (mindre enn tre minutter), mens 57 prosent fikk langvarige strømbrudd. Ifølge statistikk fra Reguleringsmyndigheten for energi (RME) var den gjennomsnittlige strømkunden uten strøm i to timer og 13 minutter.

Får plass i lommen

– 3S Mini, som ikke er større enn at den får plass i lommen, er stillegående og krever ingen spesiell kabling. Utstyr kobles direkte til ups-en, som eksempelvis kan holde et overvåkingskamera og en WiFi-ruter i gang i henholdsvis fem og to timer.- 3S Mini har fire utgangsspenninger (9, 12, 15 og 19 V). De fire strømkontaktene er kompatible med de fleste enheter. Som standard går ups-en på 12 volt. Spenningen, som kan endres ved behov, vises med lysdioder på ups-en.

Les mer om følgende emner: