Utstiller nr. 200 klar for Eliaden

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Utstiller nr. 200 klar for Eliaden

Ladeselskapet Wattif EV er utstiller nummer 200 som har sikret seg plass under Eliaden 2024. Dermed er en ny milepæl nådd for neste års store happening i NOVA Spektrum.

Wattif har nå passert 10 ansatte som server det norske markedet, og er i ferd med å ansette ytterligere 3. - Vi skal ha inn to selgere, samt en Customer Success Manager. Sistnevnte kan gjerne ha elektroutdanning, da vedkommende skal ha ansvar for å ivareta sluttkunden. Det innebærer blant annet at laderne fungerer som de skal, sier General Manager Kjetil Hulbach, som leder satsingen i det norske markedet. Foto: Wattif

Saken først publisert på eliaden.no

Det Bergen-baserte selskapet bygger infrastruktur for lading av elbiler, og kan vise til en imponerende vekst og utvikling siden etableringen i 2021. Som totalleverandør av ladeløsninger, er selskapet en pådriver i det globale skiftet til EV-mobilitet ved å gi enkel tilgang til ladeinfrastruktur overalt.

Wattif AS drifter i dag noen av de største ladeanleggene i Norge, og har nå ca. 6000 parkeringsplasser i porteføljen landet over – og er i stadig vekst. Selskapet har også kontorer og virksomhet etablert iblant annet Storbritannia, Irland, Tyskland, Østerrike og Sverige.

Lade der de parkerer

Konseptet er å la folk lade der de normalt parkerer, fremfor å måtte parkere for å lade. Parkeringsplasser med elbil-ladere er mer attraktive for ansatte og kunder som skal parkere over tid, som igjen vil generere ekstra inntekter for eierne.

– Tanken er at alle elbilister skal kunne lade bilen sin der de likevel parkerer, så de slipper lade-kø og rekkeviddeangst underveis, forteller General Manager Kjetil Hulbach, leder for det norske markedet.

Eliaden er en viktig arena

Som en viktig del av sin vekstambisjon, er Wattif i gang med å bygge et nettverk av elektroinstallatører. Derfor ønsker selskapet å være synlig under Eliaden, forteller Hulbach.

– Jeg har tidligere jobbet 10 år i Schneider Electric, og har både stått på stand og hatt foredrag på Eliaden mange ganger. Derfor vet jeg hvor viktig arena dette er for installatørene. De er en viktig målgruppe for oss, da de er i kontakt med mange eiendomsbesittere og vil være vår forlengede arm inn mot disse. Et samarbeid med oss, vil gi installatørene et stort, ekstra inntektspotensial.

Selskapet har ulike modeller for drift og lading, og kan også kjøpe opp ladeanlegg for de som ikke lenger ønsker å drifte disse, legger han til.

– Det er fortsatt mange i elektrobransjen som ikke vet så mye om oss. Derfor gleder vi oss til å møte dere under Eliaden 2024!

Les mer om følgende emner: