Vokser både organisk og med oppkjøp 

Forside

Elmagasinet.no,mobil-logo i toppen
Søk Personvern og informasjonskapsler Ansvarlig redaktør

Vokser både organisk og med oppkjøp 

– Som det kommer frem i våre kvartalsrapporter har vi hatt god vekst i 2023, både organisk og med oppkjøp. Økningen er størst på serviceområdet som er i tråd med vår strategi, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge.

- Vi intensiverer arbeidet med å bygge kompetanse på det “grønne skiftet”, sier adm. direktør Tore Bakke i Bravida Norge Foto: Bravida

– Vi vurderer markedsutviklingen som mindre forutsigbar enn før. Selv om vi ikke har hovedaktiviteten på boligbygging, preger den store nedgangen på dette segmentet totalmarkedet. På service og prosjekter som bidrar til det “grønne skiftet”, forventer vi et godt marked med mange muligheter.  

– For å gi kundene våre et enda bedre tilbud har vi det siste året intensivert arbeidet med å bygge kompetanse og avdelinger på det “grønne skiftet”. Her merker vi økt etterspørsel. 

– Vår sterke HMS-satsing de siste årene har gitt resultater. Vi har nå en H-verdi på mindre enn 2, som er historisk lavt for oss. 

Oppkjøp

– I fjor kjøpte vi elektrokonsernet Magnus M. Thunestvedt, med en omsetning på rundt 600 millioner kroner og 380 ansatte. Dette er en viktig hendelse for oss. Etter oppkjøpet har Bravida i Norge rundt 3 700 ansatte vi er meget stolte av. 

Les mer om følgende emner: